Direktlänk till inlägg 8 juni 2009

Trolltider

Av Irre - 8 juni 2009 20:56

Hej

Så har jag då skaffat en kompletterande blogg till min hemsida. Här kommer jag lägga de foton som jag utav någon anledning inte vill ha på min ordinarie domän. Funderar fortfarande på om jag skall investera i ytterligare en domän så detta är ett test innan jag helt bestämmer mig. I dag får ni en bild med märkliga stammar på. Dessa växer inne på vår gård, och jag tycker väldigt mycket om dessa knotiga stammar som kryper upp mot grönskan. Med tanke på storleken så måste de vara väldigt gamla...ingen jag pratat med har sett så grova stammar på denna växt tidigare. Har du? För du ser väl vad det är för växt ? ( har tagit bilden på lite avstånd så det inte blir FÖR lätt)

Lycka till/Irre 
ANNONS
 
Annette

Annette

8 juni 2009 21:50

Nej du, den går jag bet på, har ingen aning. Men jag är dålig på växter, det erkänner jag.
Ser i alla fall kul ut.
Kram,
Annette

http://tankarihaga.blogspot.com

 
Pialotta

Pialotta

8 juni 2009 23:13

Ha, ha det där var lätt Irre.
Vindruvor är det som komma ska eller?
Ha de kram/Pialotta

http://kakomaten.blogg.se

 
Agneta

Agneta

9 juni 2009 01:06

Har ingen aaaning om vilket träd det är men stammarna är superläckra. Konstverk!
Kram, Agneta

http://agnetas.casa.se

 
irre

irre

9 juni 2009 10:30

Näää det är INTE vindruvor...det är något helt annat...fortsätt gissa...come on :-)

http://allatider.com

 
annie

annie

9 juni 2009 17:14

hmm klätterbenved eller kan det vara hortensia.. ingen aning det är ju så långt ifrån å jag å buskar el träd är lika emd noll ;) inet visste jag du hade en blogg till..där ser man vad man går msite om när man inet håller sig uppdaterad.. ska kiak mer nu på den andra sidan oxå å så behåller jag den här sidan uppe så jag kan kolla vad jag missat ska bara ut å se vad lillsnorren har för sig han skäller på något ;9 må så gott ah en fin kväll..krmaiz annie

http://benzann.raberg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Irre - 11 juni 2009 17:39

Så blev det rätt svar från en av er...det blev Ingrid från Gotland och Stenstugu som svarade rätt. Det är bara att gratulera..eller hur? Svaret var alltså MURGRÖNA. Skickar med en bild där man tydligt ser de "vanliga" bladen...de vi vanligtvis ser på...

Av Irre - 10 juni 2009 11:20

OK...nu lägger jag upp 2 bilder till. Här kan ni se hur bladen ser ut när växten blommar och också se hur bären ser ut. Notera att de blad som förknippas med växten inte ser ut så här. De första åren ser bladen helt annorlunda ut och när de börjar se...

Av Irre - 9 juni 2009 16:44

Var bara tvungen att slänga in en redigerad bild som jag kallar Ögats reflektion Det var bara en slump att vårt hus kom med i mina läsglasögon:-) så det var jag ju bara tvungen attförsöka förtydliga lite Ha det gott/Irre ...

Av Irre - 9 juni 2009 12:36

Jaha då var det dags för försök nr 2. Ni får här två närbilder...har satt dit mina läsglas för att ni skall få en hum om hur pass grov stammen är...och då är det ändå inte de grövsta stammarna som syns på dessa bilder. Som texthjälp kan jag tala om a...

Presentation

Omröstning

Tar du med dig datorn på semesterresan?
 Ja
 Nej
 Kanske
 Åker inte på semester
 Har ingen egen dator

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<<
Juni 2009
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fototider med Blogkeen
Följ Fototider med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se